Під впливом доказів,зібраних прокуратурою директор одного з підприємств області добровільно сплатив майже 1 млн. 200 тис.грн. завданої державному бюджету шкоди    Прокуратурою області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом

Під впливом доказів,зібраних прокуратурою директор одного з підприємств області добровільно сплатив майже 1 млн. 200 тис.грн. завданої державному бюджету шкоди Прокуратурою області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом

07.03.17 08:40 0 515
Прокуратурою області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного ухилення директором одного з підприємств області від сплати податків та зборів (ч.1 ст.212 КК України).

Встановлено, що службові особи, здійснюючи керівництво фінансово-господарською діяльністю товариства, умисно, з корисливих мотивів, організували ввезення на митну територію України товару без відображення в повному обсязі відомостей про нього під час переміщення через державний кордон України. Зокрема, не було в повній мірі зазначено найменування, кількість, асортимент та вартість товару, таким чином занижено ввізне мито та податок на додану вартість.

За результатами досудового розслідування підозрюваний визнав свою вину, а завдану державному бюджету шкоду у розмірі майже 1 млн. 200 тис.грн. вже відшкодовано. Відтак, кримінальне провадження направленню до суду для вирішення питання про звільнення особи від кримінальної відповідальності на підставі ч.4 ст.212 КК України.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові голошується ...
Наступна новина: У Чернігові протягом двох ...

КОМЕНТАРІ