Чернівці: Розширюється мережа дистанційних послуг з пенсійного забезпечення

Чернівці: Розширюється мережа дистанційних послуг з пенсійного забезпечення

07.03.17 09:02 0 589
Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області постійно працюють над розширенням надання консультацій населенню з питань пенсійного забезпечення в режимі відеозв'язку.

З лютого поточного року для оперативного консультування працівників Чернівецького учбово-виробничого об'єднання УТОС налагоджено співпрацю з адміністрацією цієї установи. Відтепер, не відриваючись від роботи, люди, що працюють в установі, серед них 131 людина з інвалідністю по зору, можуть отримувати консультації фахівців Пенсійного фонду за допомогою відеозв'язку безпосередньо в приміщенні організації.

Консультації в режимі відеозв'язку з пенсійних питань впроваджені також і в Чернівецькому комунальному територіальному центрі соціального обслуговування «Турбота». Територіальним центром проводяться заняття «Університету третього віку» для підопічних центру похилого віку. Облаштування місця з комп'ютером в приміщенні центру, де відвідувачі – слухачі університету – зможуть отримати консультацію з усіх цікавих їм питань пенсійного забезпечення, допоможе цим громадянам економити свій час та якісно і в повному обсязі отримувати інформацію щодо їхніх пенсій.

Робота органами Пенсійного фонду в області в цьому напрямку продовжується, в перспективі планується налагодження співпраці з іншими установами щодо забезпечення населення якісними послугами консультування за допомогою відеозв'язку з пенсійних питань.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ