У Луцьку VІ-й міжнародний турнір з волейболу пам’яті видатного спортсмена

У Луцьку VІ-й міжнародний турнір з волейболу пам’яті видатного спортсмена

07.03.17 09:55 0 610
4 березня о 10.00 годині в спортивному залі обласної ДЮСШ (вул. Шевченка, 3) розпочнеться VІ-й міжнародний турнір з волейболу серед аматорських команд, пам'яті видатного спортсмена Сергія Семенюка, який за короткий час свого життя зробив дуже багато для розвитку чоловічого волейболу як у місті, так і в області.

Вшановувати майстра спорту України з волейболу, президента волейбольного клубу «Підшипник» будуть такі луцькі команди «Олюртранс», «СКФ Україна», КДЮСШ № 1, а також гості – команда «ПП Борідка» з міста Ковеля, «Кажани 2» (м.Львів) і команда «Спартакус» з м. Адамувка (Республіка Польща).

У складах команд боротьбу за нагороди будуть вести гравці, які в минулому виступали і тренувалися під керівництвом Сергія Федоровича.

Запрошуємо лучан та гостей міста переглянути поєдинки волейбольних баталій на честь видатного спортсмена.

Урочисте відкриття турніру — 11.00 год.

Довідка: Сергій Федорович Семенюк народився 06 лютого 1964 року в Республіці Казахстан. Із шкільних років проявляв хист до волейболу. Виступав за шкільну команду на різного роду регіональних шкільних змаганнях. У студентські роки виступав за волейбольну команду Львівського інституту фізкультури та приймав участь в чемпіонаті України серед команд І-ї ліги за команду «Автомобіліст». Інститут закінчив у 1986 році з відзнакою.

Після закінчення навчання проходив службу у Збройних Силах СРСР, виступав за волейбольну команду «Динамо» Брест. Згодом працював на Луцькому підшипниковому заводі, виступав за аматорську волейбольну команду «Підшипник».

У 1992 році організував волейбольний клуб «Підшипник» та став його президентом і меценатом.

Разом із командою як спортсмен пройшов шлях від Аматорської ліги до Суперліги українського чемпіонату. У 1997 році створив на базі клубу спортивний інтернат, де мали змогу навчатися та вдосконалюватися перспективні молоді волейболісти.

Сергій Федорович Семенюк трагічно загинув 2 грудня 2010 року.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ