Луцьк: з настанням весни розпочато роботи щодо ліквідації ямковості на вулично-шляховій мережі міста

Луцьк: з настанням весни розпочато роботи щодо ліквідації ямковості на вулично-шляховій мережі міста

07.03.17 08:34 0 503
Про це під час брифінгу розповів перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Зокрема, проводяться роботи за технологією «холодного асфальтобетону», вже використано 33 т холодного асфальтобетону. Проведено роботи на вул. Ковельській, Окружній, Гордіюк, Парковій, перехресті Шевченка-Набережна, Рівненській, Винниченка, тривають роботи на п-ті Відродження.

Також з настанням сприятливих погодних умов на найбільш зруйнованих ділянках доріг, що утворилися внаслідок різких перепадів температур та значної кількості циклів замерзання - розмерзання, проводиться фрезування асфальтобетонного покриття проїжджої частини з метою зменшення ямковості, які в подальшому будуть заасфальтовані гарячим асфальтобетоном. На сьогоднішній день проведено роботи на вулицях Набережній, Ковельській та тривають роботи на вул. Окружній. Терміновий ремонт аварійно-небезпечних вибоїн проводиться шляхом засипки відфрезованим асфальтобетоном, який виконується працівниками ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс».

При підвищенні середньодобової температури повітря заплановано провести роботи з заробленням неглибоких вибоїн струменевим методом з застосуванням бітумної емульсії.

Для проведення всього комплексу відновлювально-ремонтних робіт поточного характеру на 2017 рік виділено 15 000 тис. грн, що в повній мірі дасть змогу забезпечити виконання робіт, безпечне пересування людей та автомобільного транспорту вулицями нашого міста.

Усунути аварійно-небезпечні ділянки на дорогах міста повністю заплановано до 15 квітня поточного року.

Також в місті для забезпечення належного санітарного стану територій продовжується робота з ручного прибирання газонів, тротуарів та прибордюрної частини вулиць. Працює тротуарна техніка для механізованого прибирання кругів та перехресть. Розпочато механізоване прибирання проїжджої частини вулиць.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінниччина має усі шанси ...
Наступна новина: Уляна Супрун: Ми несемо ...

КОМЕНТАРІ