Кременецький район – лідер з надання «теплих кредитів» на Тернопільщині

Кременецький район – лідер з надання «теплих кредитів» на Тернопільщині

07.03.17 09:08 0 566
«Приватбанк» офіційно став членом програми теплих кредитів. Таким чином, кількість банків-учасників програми зросла до чотирьох: окрім ПриватБанку, відповідні кредити надають Укргазбанк, Ощадбанк та Укрексімбанк. Про це стало відомо за результатами щотижневої наради з головами райдержадміністрацій.

«Приватбанк», який відтепер теж буде проводити «тепле» кредитування, обіцяє максимальну вигідну ставку – у розмірі 18% річних. Також «Приватбанк» обіцяє можливість оформлювати теплі кредити онлайн через інтернет та надання можливості вибирати енергоефективні товари на спеціальній платформі Приватмаркет, де зібрані тільки перевірені постачальники. У Тернопільській області з початку дії програми перевагами «теплих кредитів» скористалися 5690 домогосподарств, з них 3,5 тисячі домогосподарств – у 2016 році. Лідером з надання «теплих кредитів» є Кременецький район», - поінформувала виконувач обов'язків начальника управління житлово-комунального господарства Софія Близнюк.

Нагадаємо, нещодавно Уряд продовжив програму «теплого кредитування», виділивши на дані цілі у 2017 році 400 млн гривень. Гроші підуть на часткову компенсацію кредитів громадян, котрі будуть оформлені з метою проведення утеплення будинку, на купівлю вікон, лічильників, котлів тощо.

Програма «теплих кредитів» передбачає виплату відшкодування в розмірі 20% суми кредиту для фізичних осіб у разі придбання опалювальних котлів на альтернативних видах палива, 35% – для фізичних осіб на індивідуальне утеплення житла, 40% – для ОСББ і ЖБК (за наявності одержувачів субсидій – від 40 до 70%).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ