Керівники Вінниччини привітали жіночі колективи облдержадміністрації та обласної Ради зі святом 8 Березня (+фото)

Керівники Вінниччини привітали жіночі колективи облдержадміністрації та обласної Ради зі святом 8 Березня (+фото)

07.03.17 10:05 0 559
У переддень Міжнародного жіночого дня голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій та голова обласної Ради Анатолій Олійник привітали своїх колег-жінок зі святом весни.

«Маємо велику честь вітати вас з чудовим святом, яке несе тепло, віру, несе любов. Для абсолютної більшості чоловіків це свято близьких нам людей, яким ми, за великим рахунком, завдячуємо всім, що є в нашому житті, - звернувся з вітальним словом до присутніх голова облдержадміністрації Валерій Коровій. – Ніхто не може забути першу мамину пісню, мамині поради, її підтримку. Особливим змістом наповнюється життя, коли кохана людина дарує тобі дуже велике щастя почуватися батьком. І я хочу побажати вам побільше любові, жіночого щастя і святкового настрою, щоб були здоровим, щоб вас оберігав Господь».

Голова ж обласної Ради Анатолій Олійник відзначив, що впродовж життя дуже багато вчинків здійснюється саме заради жінок. Відтак побажав усім присутнім успіхів та натхнення.

Також у ході свята свої творчі вітання жіночим колективам ОДА та обласної Ради презентували кращі вокалісти Вінниці та області.





























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Водоканал ...
Наступна новина: В лютому надходження ...

КОМЕНТАРІ