На Вінниччині відбулось громадське обговорення щодо процедури надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами (+фото)

На Вінниччині відбулось громадське обговорення щодо процедури надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами (+фото)

07.03.17 11:03 0 636
3 березня під головуванням директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимира Мережка відбувся перший етап громадського обговорення проекту Розпорядження голови облдержадміністрації про затвердження Порядку видачі дозволів на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів Вінницької області. До участі в обговоренні були запрошені представники юридичного відділу облдержадміністрації, Служби автомобільних доріг у Вінницькій області, управління превентивної діяльності Національної поліції у Вінницькій області, Головного управління юстиції та держгеокадастру у Вінницькій області та суб'єкти підприємницької діяльності регіону.

Даний регуляторний акт регламентує процедури надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами та процедуру їх анулювання, визначає вимоги до технічного стану, художньо-естетичного вигляду та порядку розміщення рекламних засобів, підстави та порядок здійснення їх демонтажу, а також порядок здійснення контролю за дотриманням положень Порядку.

В ході проведення проведення засідання було обговорено два проблемних питання:

- підстави набуття права користування місцем розташування рекламного засобу;

- процедуру демонтажу рекламних засобів, розміщених з порушенням вимог Типових правил розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів.

Після детального обговорення, а також враховуючи законодавчі колізії та нормативно-правову базу зазначеного питання, які потрібно додатково вивчити, було прийнято рішення провести наступне засідання за тиждень.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Прогресивні жінки» ...
Наступна новина: Чернівці: На вулицях міста ...

КОМЕНТАРІ