Вінничина: за програмою «Питна вода» у 2016 році профінансовано проекти з водопостачання у 9 населених пунктах області на суму 5 млн. грн. (+фото)

Вінничина: за програмою «Питна вода» у 2016 році профінансовано проекти з водопостачання у 9 населених пунктах області на суму 5 млн. грн. (+фото)

07.03.17 11:34 0 474
Про реалізацію обласної програми «Питна вода» як одного із пріоритетних напрямків роботи інформував під час щопонеділкової апаратної наради в облдержадміністрації директор Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації Сергій Волков.

Сергій Волков підкреслив: «Враховуючи наявність проблеми забезпечення населення якісною питною водою, у 2016 році була активізована робота в рамках обласної програми «Питна вода». Фінансування проводиться шляхом надання коштів на поворотній основі на впровадження проектів у галузі водопостачання населених пунктів. Програма передбачає надання територіальним громадам кредитних ресурсів на умовах повернення, на 3 роки під 6% річних на реалізацію проектів з облаштування свердловин та мереж водопостачання".

За словами посадовця, фінансування програми у 2016 році склало 5 млн. грн. за рахунок яких профінансовано проекти з водопостачання у 9 населених пунктах: с. Сальник Калинівського району, с. Олексіївка Жмеринського району, с. Котюжани, с. Роздолівка Муровано-Куриловецького району, м. Немирів (2 проекти), с. Угарове Оратівського району, смт. Шпиків, с. Тиманівка Тульчинського району та с. Довжок Ямпільського району.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міський конкурс читців ...

КОМЕНТАРІ