На одержанні неправомірної вигоди викрито інспектора митного поста

На одержанні неправомірної вигоди викрито інспектора митного поста "Піща" Волинської митниці ДФС

07.03.17 08:10 0 475
Прокуратурою Волині у кримінальному провадженні, розпочатому за матеріалами УСБУ в області, повідомлено про підозру у повторному одержанні неправомірної вигоди, поєднаному із вимаганням, інспектору митного поста "Піща" Волинської митниці ДФС.

Правоохоронець двічі упродовж листопада 2016 - лютого 2017 року вимагав та одержував від громадянина неправомірну вигоду на загальну суму майже 6,5 тис. грн. за безперешкодне переміщення на митну територію України тимчасово ввезених транспортних засобів з іноземною реєстрацією в режимі "транзит".

Митника викрито за місцем роботи відразу ж після одержання неправомірної вигоди в сумі 180 доларів США.

Дії правоохоронця кваліфіковано за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування, у кримінальному провадженні проводиться комплекс слідчих дій, спрямованих на встановлення інших епізодів протиправної діяльності підозрюваного, а також можливих аналогічних злочинних дій інших працівників митного поста.

Довідково: санкція ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років, із конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові напередодні ...
Наступна новина: У Житомирі привітали ...

КОМЕНТАРІ