У Волинській області за втручання прокуратури громаді Іванич повернуто земельну ділянку вартістю понад півмільйона гривень

У Волинській області за втручання прокуратури громаді Іванич повернуто земельну ділянку вартістю понад півмільйона гривень

07.03.17 09:00 0 475
На виконання постановленого за позовною заявою Володимир-Волинської місцевої прокуратури Волинської області минулоріч рішення Іваничівського районного суду Іваничівській селищній раді повернуто безпідставно набуту громадянином земельну ділянку та розміщений на ній водний об’єкт площею 4,3 га, нормативною вартістю майже 580 тис. грн.

Факт безпідставного набуття земельної ділянки місцева прокуратура встановила в ході опрацювання відповідних матеріалів від органів державної влади та місцевого самоврядування. З'ясувалося, що укладений між громадянином та місцевою райдержадміністрацією договір оренди ділянки не відповідав вимогам чинного законодавства.

За результатами вжиття Володимир-Волинською місцевою прокуратурою заходів представницького характеру землю зі ставком повернуто громаді селища.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Чернігів: Конкурс на кращу ...

КОМЕНТАРІ