“Луцький комбінат шкільного і студентського харчування” отримав “Золотий символ якості національних товарів та послуг України”

“Луцький комбінат шкільного і студентського харчування” отримав “Золотий символ якості національних товарів та послуг України”

07.03.17 10:06 0 524
На адресу Луцької міської ради надійшов лист від віце-президента міжнародної організації “Асамблея ділових кіл” Віктора Вознюка.

У ньому повідомляється, що за підсумками економічної діяльності та громадської активності 2016 року, рішенням Президії Асамблеї ділових кіл та Науково-експертної ради Програми “Лідери XXI століття” за надання високоякісних конкурентоспроможних послуг з організації шкільного харчування та постачання якісних готових страв КП “Луцький комбінат шкільного і студентського харчування” присуджено “Золотий символ якості національних товарів та послуг України” з врученням ексклюзивного золотого диплома, електронного логотипа цього символу українською та англійською мовами та Сертифіката на право використання.

Керівнику Луцького комбінату шкільного і студентського харчування Світлані Шмід присвоєно Почесне звання “Кращий керівник року” з врученням відповідного знака з іменним посвідченням.

Золотий символ якості вручається підприємствам і компаніям за міжнародними правилами “Корпоративно-соціальної відповідальності”, згідно яких компанія бере на себе відповідальність за якість продукції, її вплив на споживачів та навколишнє середовище.

Офіційна церемонія вручення нагород відбулась 28 лютого 2017 року в Державній резиденції — малому Маріїнському палаці в ході Офіційного прийому на честь лідерів економіки, бізнесу, науки, культури та спорту України.

Асамблея ділових кіл — громадське об'єднання, одним з напрямків діяльності якого є відзначення кращих працівників бізнесу, науки, культури та спорту на найвищому рівні.

Вітаємо Світлану Шмід та очолюваний нею колектив з отриманою відзнакою. Так тримати!

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В лютому надходження ...
Наступна новина: Як у Житомирі ...

КОМЕНТАРІ