Луцьк: «Весняний кубок 2017» поїхав у Ківерці

Луцьк: «Весняний кубок 2017» поїхав у Ківерці

07.03.17 09:50 0 699
Цими вихідними в спортивному залі Луцького НВК № 24 вирували футбольні пристрасті. Тут відбувалися традиційні змагання з міні- футболу серед юнаків 2004-2005 років народження «Весняний кубок 2017», організаторами яких традиційно є управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради, Федерація футболу міста та дирекція Луцького НВК № 24.

Змагання юних футболістів стали продовженням реалізації національної інформаційної кампанії «Не Дай СНІДу Шанс!» «Fair Play – Чесна Гра», яка активно реалізується у нашому місті та проводиться вже вчетверте.

Боротьбу за нагороди вели вісім команд, що представляли Рожище, Ківерці, Цумань, Іваничі, Забороль, а також Луцької ДЮСШ № 2 та спортивного клубу «Адреналін 2005» із Луцька.

Турнір проводився в два етапи. На першому етапі шляхом жеребкування команди були поділені на дві групи і зіграли в одне коло одна з одною, щоб визначити переможця.

У перший ігровий день у групі А, завдяки перемогам над своїми суперниками, лідером стала перша команда ДЮСШ№ 2 (тренер Михайло Мельник). Другими, зазнавши поразки лише від лідера, стала команда «Атлетік» з смт.Цумань (тренер — Олександр Гуменюк).

В групі Б максимальну кількість очок набрала команда ДЮСШ з м.Ківерці (тренер — Віктор Люпа). На другому місці - футболісти спортивного клубу «Адреналін 2005» з обласного центру (тренер Юрій Остромецький).

В неділю на другому етапі (плей-офф), у першому поєдинку команда Луцької ДЮСШ№ 2 переграла своїх однолітків з команди «Адреналін 2005» з рахунком 3:2.

У другому поєдинку юні футболісти команди «Атлетік» з смт.Цумань поступилися команді ДЮСШ з міста Ківерці з рахунком 1:2.

Матч за третє місце між командами «Адреналін 2005» і «Атлетік» (Цумань) завершився перемогою луцької команди з рахунком 4:2.

Фінальна гра стала протистоянням вихованців першої команди Луцької ДЮСШ № 2 і ДЮСШ (Ківерці). Гра була цікавою, гострою та непередбачуваною. Лідируючи під час матчу, лучани у кінці допустилися серії помилок. У підсумку- поразка 1:3.

Отож, переможцем цьогорічного турніру «Весняний кубок 2017» стала команда ДЮСШ (Ківерці). Друге місце у команди Луцької ДЮСШ № 2, а третє — у луцького «Адреналін 2005». Фіналістом цьогорічних змагань стала команда «Атлетік» (Цумань).

На урочистому закритті турніру начальник управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець і голова Федерації футболу міста Луцька Василь Кохановський нагородили переможців та призерів дипломами, кубками та медалями від організаторів.

Також всім учасникам фіналу були вручені квитки на перегляд футбольного матчу 20 туру ліги Парі-Матч між командами “Волинь” Луцьк - “Шахтар” Донецьк.

Спеціальними призами були відзначені кращі гравці змагань, а саме:

- воротар – Станіслав Литвин - «Адреналін 2005» (Луцьк);

-захисник – Давид Питель – ДЮСШ (Ківерці);

- нападник – Антон Сироватка – ДЮСШ №2 (Луцьк);

- бомбардир – Богдан Фень - «Атлетік» (Цумань), який забив 8 м'ячів.

Координатор міжнародного проекту «Fair Play – Чесна Гра!» в місті Луцьку Віктор Єгерський нагородив футбольним м'ячем за найефектніший технічний прийом під час гри Давида Франчука з м.Ківерці.

Юні футболісти та організатори висловлюють слова вдячності за сприяння та допомогу в організації цьогорічного турніру директору Луцького НВК № 24 Юлії Гринчук, дирекції футбольного клубу “Волинь”, торговій марці «Чиста вода» та приватному підприємцю Світлані Аврамченко.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Чернігові ...

КОМЕНТАРІ