В Луцьку VІ-й міжнародний турнір з волейболу,пам’яті видатного волейболіста визначив переможців

В Луцьку VІ-й міжнародний турнір з волейболу,пам’яті видатного волейболіста визначив переможців

07.03.17 09:33 0 454
У суботу, в спортивному залі обласної ДЮСШ (вул. Шевченка, 3) відбувся VІ-й відкритий міжнародний турнір з волейболу, пам'яті видатного волейболіста Сергія Семенюка, організаторами якого цьогоріч були Луцька міська рада, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» та родина спортсмена.

Вшановувати майстра спорту України з волейболу, президента волейбольного клубу «Підшипник» до нашого міста прибули гості - команда «ПП Борідка» з міста Ковеля, «Кажани 2» (м.Львів) і команда «Спартакус» з м. Адамувка (Республіка Польща). Також участь у турнірі брали луцькі команди: «Олюртранс», «СКФ Україна» та КДЮСШ № 1.

На урочистому відкритті міжнародного турніру, учасників спортивного дійства вітали начальник управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець, менеджер Фонду «Тільки разом» Олексій Сорокун і син легендарного волейболіста Андрій Семенюк. Вони подякували всім, хто продовжує справу, розпочату уславленим гравцем та тренером і надалі продовжує розвивати волейбол в місті Луцьку та за його межами, побажали спортсменам гарної гри і перемоги найсильнішим. А юні спортсменки вручили капітанам команд запашні короваї від організаторів.

Трибуни спортивної школи заповнили палкі любителі волейболу, друзі та родичі Сергія Федоровича. Серед уболівальників було чимало дружин і дітей учасників змагань, які палко вболівали за своїх кумирів.

Ігри проходили в запеклій боротьбі. У складах команд глядачі побачили як молодих, перспективних спортсменів, так і ветеранів, які виступали разом з Сергієм Семенюком.

В матчі за третє місце зустрічалися дві луцькі команди «СКФ Україна» та КДЮСШ № 1. Більш досвідчені гравці команди СКФ впевнено в двох партіях перемогли з рахунком 2:0 юних спортсменів дитячо-юнацької спортивної школи і здобули бронзові нагороди міжнародного турніру.

Окрасою турніру стала фінальна гра між командами «Олюртранс» Луцьк та “Борідка” Ковель. Першу партію виграють ковельчани 25-20. У другій лучани беруть реванш з рахунком 25-15. Ото ж третя вирішальна партія мала вирішити долю гри і визначити переможця цьогорічного турніру. Тактично вірно побудувавши гру, перемогу в партії з рахунком 15-13 і в турнірі в цілому святкували волейболісти луцького “Олюртрансу”. Ковельчани завоювали срібні нагороди.

На урочистому закритті команди переможці та призери нагороджені кубками, дипломами, медалями та призами від організаторів змагань та спонсорів. Також спеціальні призи були вручені кращим гравцям міжнародного турніру.

Дипломи та призи за чіткий арбітраж турніру отримали і судді.

Організатори, учасники висловлюють слова вдячності партнерам та спонсорам: депутату обласної ради, президенту команди “Олюртранс” Юрію Гупало, директору ОДЮСШ Богуславу Галицькому, дирекції ТМ «Червона калина», ПАТ “Західторгхліб” ТМ Кічкарівка та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за сприяння в проведенні міжнародного волейбольного турніру.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Геннадій Зубко: У 2017-му ...
Наступна новина: План спортивно-масових ...

КОМЕНТАРІ