У Луцькій міській раді — виставка робіт Світлани Костукевич

У Луцькій міській раді — виставка робіт Світлани Костукевич

08.03.17 09:45 0 565
На третьому поверсі приміщення Луцької міської ради відбулося відкриття виставки робіт художниці Світлани Костукевич під назвою “Мої квіти”. В експозиції представлено 18 картин. Виставка буде експонуватися протягом двох місяців.

Оглянути роботи майстрині та привітати з подією прийшли секретар міської ради Юлія Вусенко та заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич.

Юлія Вусенко подякувала Світлані Костукевич за гарні роботи. За її словами, квіти, які зображені на картинах, дуже гарні та барвисті. Вона наголосила, що у цьому трішки є символізм, адже виставку відкривають напередодні Міжнародного дня прав жінок і миру. Секретар міської ради побажала художниці подальших творчих успіхів і ще нових виставок.

У свою чергу, Світлана Костукевич подякувала за гарні слова. Вона наголосила, що мотивом цієї експозиції є квіти. Нині це символічно, адже розпочалася весна, пора коли все розквітає зеленіє. За її словами, це період піднесення і краси.

Також Світлана Костукевич подякувала за можливість виставити картини у приміщенні Луцької міської ради. За її словами, сюди щодня приходить багато людей, і вони матимуть нагоду оглянути її роботи.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівчан закликають ...
Наступна новина: Почесні відзнаки ...

КОМЕНТАРІ