На Вінниччині судитимуть іноземця за крадіжки

На Вінниччині судитимуть іноземця за крадіжки

08.03.17 12:25 0 583
За процесуального керівництва Вінницької місцевої прокуратури завершено досудове слідство у кримінальному провадженні за фактами вчинення ряду квартирних крадіжок на території міста Вінниці.

Під час проведення досудового слідства установлено особу зловмисника. Ним виявився громадянин Грузії, який серед білого дня проникав до квартир вінничан, користуючись їх відсутністю, та викрадав коштовності, ноутбуки, телефони і навіть предмети одягу. При цьому дверні замки відчиняв заздалегідь заготовленими спеціальними предметами для зламу (відмичками), не залишаючи будь-яких слідів пошкодження.

У ході слідства встановлено квартиру, яку орендував крадій, та з якої вилучено відмички, засоби зв’язку та майже всі викрадені речі, які в подальшому повернуті їх законним власникам.

Наразі обвинувальний акт щодо семи епізодів кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжок, поєднаних із проникненням у житло, направлено до Вінницького міського суду для розгляду по суті.

Зловмиснику загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Заступник голови ...
Наступна новина: В Чернівецькій області для ...

КОМЕНТАРІ