Спрощенці Вінниччини сплатили з початку року понад 190,4 мільйонів гривень єдиного податку

Спрощенці Вінниччини сплатили з початку року понад 190,4 мільйонів гривень єдиного податку

08.03.17 10:32 0 511
Протягом січня-лютого поточного року спрощенці Вінниччини перерахували до місцевого бюджету понад 190,4 мільйонів гривень єдиного податку. Виконання індикативного показника склало 145%. Додатково надійшло майже 59,1 мільйонів гривень. Про це інформує начальник Головного управління ДФС в Вінницькій області Руслан Осмоловський: „Завдяки зростанню підприємницької активності ми маємо стабільне зростання податкових надходжень. З приростом до аналогічного періоду минулого року спрацювали всі категорії єдинників. Так, юридичні особи додали 3,1 мільйони гривень, фізичні особи – понад 48,2 мільйона гривень. Утім, найбільший приріст у сплаті єдиного податку спостерігається нині у сільськогосподарських виробників-платників ІУ групи – 22,4 мільйона гривень.”, – наголошує очільник фіскальної служби Вінниччини.

Високопосадовець додає, що наразі спрощена система оподаткування приваблює суб'єктів господарювання завдяки простим і зрозумілим правилам ведення обліку та сплати податків. Відтак, принагідно нагадує, що ті підприємці та підприємства, які з ІІ кварталу поточного року бажають обрати спрощену систему або самостійно змінити групу платників єдиного податку, можуть подати відповідну заяву до 17 березня 2017 року (за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу). Ті ж, хто бажає відмовитися від спрощеної системи оподаткування можуть зробити це до 21 березня включно.

Ми ж додамо, що зазначений порядок скасування, обрання або переходу на спрощену систему оподаткування не поширюється на сільгоспвиробників, які обрали четверту групу.

Відділ комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фонд комунального майна ...
Наступна новина: Відкрита першість Луцька ...

КОМЕНТАРІ