Юрій Юрик: Жінка-воїн це символ міцності,сили і краси української армії

Юрій Юрик: Жінка-воїн це символ міцності,сили і краси української армії

08.03.17 08:40 0 686
Напередодні Міжнародного Дня прав жінок і миру вітання від керівництва області уже отримали військові 2-го стрілецького батальйону Національної гвардії України.

«Наші жінки-військові є зразком для всієї України, в тому числі і для багатьох чоловіків. Вони є символом невмирущості і незнищенності нашої нації, адже вони і дають життя солдатам, і самі захищають Україну. Для усії наших краян, для нашої Держави жінка-воїн на сьогоднішній день, як і у всі часи історичного минулого, є показником міцності, сили і краси української армії», - зазначив Юрій Юрик, заступник голови Тернопільської ОДА.

Відповідно до Розпорядження голови Тернопільської ОДА за відмінне виконання службових обов'язків, самовідданість, професіоналізм та бездоганну військову дисципліну, Юрій Юрик вручив медалі «За службу Україні»:

Куриленко Світлані – старшому сержанту (за контрактом);

Шляхтун Марії – солдату (за контрактом).

Герега Галина, діловод 2-го стрілецького батальйону НГУ, була відзначена Подякою голови Тернопільської обласної ради з врученням грошової винагороди.

Усі семеро жінок-військових даного підрозділу також отримали запрошення на перегляд тематичної вистави «Фараони» у постановці Тернопільського обласного драмтеатру.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Продовжується співпраця ...
Наступна новина: Луцька міська філія ПАТ ...

КОМЕНТАРІ