Вібротрамбовка: Що це таке?

Вібротрамбовка: Що це таке?

08.03.17 16:13 0 4008

Вібротрамбовка, яку також називають і віброногою на сьогоднішній день є незамінним будівельним інструментом. Вібронога використовується з метою ущільнення грунту, вона відрізняється не тільки універсальністю, але і тим, що її можна використовувати в важкодоступних місцях, саме в цьому і полягає незамінність і навіть можна сказати унікальність цього інструменту.

Віброноги застосовуються тоді, коли немає можливості використовувати іншу будівельну техніку. Вони часто застосовуються по ходу ремонтного дорожнього полотна, при укладанні кабелю і труб, а також у випадках, коли потрібне ущільнення чого-небудь в закритих приміщеннях. До речі, придбати вібротрамбовку по доступній ціні можна в інтернет-магазині: http://ukrsnab.com.ua/stroitelnoe-oborudovanie/vibrotrambovki.

При роботі з електричною та іншими вібротрамбовками завжди потрібно одягати навушники, віброзахисні рукавиці та окуляри. Все це захистить організм від небажаного впливу. Також треба пам'ятати про дотримання техніки безпеки при роботі з електроприладами.

На сьогоднішній день є 3-ри види віброног:

  • дизельні;
  • бензинові;
  •  електричні.

Найбільш популярною є електрична вібронога, що не дивно, адже в її випадку роботи можна вести в закритих приміщеннях. Крім того, в процесі електричний інструмент не виділяє шкідливих викидів, які негативно впливають на здоров'я.

Електричні віброноги мають безліч переваг над дизельними і бензиновими. Крім того що вони не виділяють шкідливих для людини викидів, вони куди більш прості в експлуатації. Хоча, звичайно ж, тут не можна не помітити, що такі пристрої не завжди підходять для ведення робіт, зокрема через кабель, який їх живить. Кабель, напевно, є найсерйознішим недоліком цього виду віброноги, але в іншому вони набагато кращі за аналоги, до того ж вони і служать набагато довше.

Сьогодні на ринку представлений величезний асортимент електричних вібротрамбовок, через що покупка цього інструменту є вельми і вельми складною справою, а якщо взяти їх вартість, то і дуже відповідальним.

Моменти на які слід звернути увагу при купівлі віброноги:

  • Особливу увагу при виборі віброноги, яка працює від електрики треба приділити виробнику. Брати треба той інструмент, який зроблений відомим виробником;
  • Велике значення має і вага інструменту, маса вібротрамбовок варіюється в межах 65-85 кг;
  • Ну і, звичайно ж, тут не можна не згадати про силу ущільнення цей показник є одним з найбільш важливих у випадку з цими інструментами, так як безпосередньо впливає на їх продуктивність.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернігівських жінок ...
Наступна новина: Автомобільний локер - що ...

КОМЕНТАРІ