Автомобільний локер - що це,і для чого він потрібен?

Автомобільний локер - що це,і для чого він потрібен?

08.03.17 16:28 0 4411

Локери або підкрилки колісних арок - це досить важливий елемент кузова автомобіля. Локера є необхідністю для автомобіля, оскільки вони захищають автомобіль від корозії.

Виготовлені ці засоби захисту з поліетилену низького тиску, який має достатню жорсткість і одночасно дуже пластичний, таким чином, вони ідеально підходять для захисту внутрішньої частини крил автомобіля в умовах наших доріг. До речі, придбати локара можна в інтернет-магазині http://www.avtofavorit-spb.ru/collection/podkryilki-(lokera).

Локер: для чого він використовується?  

Локер - це захист колісної арки, який захищає її від таких погодних умов, як: зайва волога, налипання снігу, дрібні камінчики, які можуть потрапляти на наших дорогах, а також істотно знижує утворення корозії. Локера тим більше необхідні в умовах нашої зими, тому що абразивні хімічні речовини, якими посипають дороги, можуть роз'їдати кузовне залізо автомобіля. Також локера оберігають ваш автомобіль від піскоструминного впливу. Також правильно встановлені підкрилки покращують шумоізоляцію автомобіля і незначно покращують аеродинаміку.

Багато автомобілістів думають, що автомобіль, придбаний в автосалоні, не потребує локерів. Ця думка з'явилася, тому що деякі виробники автомобілів вважають за краще не встановлювати локера на заводські варіанти авто, особливо це стосується економ класу. В цьому і заключається омана багатьох водіїв: оскільки завод не ставить їх за замовчуванням, значить там все передбачено, а багато хто й зовсім не знає про їх існування, тим більше, якщо в автосалоні не запропонували додатково їх встановити. Так треба чи не треба встановлювати підкрилки? Однозначно треба, і передні і задні!

Заміна локера

Ще один важливий момент, підкрилки з часом зношуються і потребують регулярної перевірки та при необхідності заміни (перевірку можна поєднати з проходженням планового ТО). Навіть якщо виникла всього лише тріщина, підкрилок вже не може повноцінно захищати ваш автомобіль, пошкоджений підкрилок може розвалитися від вібрації і подряпати осколками кузов, так що не забуваємо їх перевіряти.

Локери виготовляються на кожну марку автомобіля індивідуально, але будьте уважні, вони можуть відрізнятися для однієї і тієї ж моделі, але різних років випуску, обов'язково проконсультуйтеся з продавцем.

Встановити локера самостійно для досвідчених водіїв не така вже й велика проблема. При його установці необхідно звернути увагу на деякі моменти:

  • Оглянути попередньо колісні арки автомобіля і у разі потреби використовувати антикорозійні засоби;
  • Встановлювати локер краще на спеціальні засувки, які продаються в комплекті з ними.

Але якщо з яких-небудь причин ви сумніваєтеся, що можете самостійно впоратися з подібною процедурою, то фахівці будь-якого автосервісу з радістю допоможуть вам.

Локери - це відмінне придбання, яке збереже ваш автомобіль і позбавить вас від неприємностей.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ