КП «Чернівціводоканал» працює над усуненням наслідків складної аварії на водогоні у селі Біла у посиленому режимі

КП «Чернівціводоканал» працює над усуненням наслідків складної аварії на водогоні у селі Біла у посиленому режимі

09.03.17 11:17 0 608
6 березня близько 19.00 стався порив на магістральному водогоні у селі Біла. Попередня аварія такої складності у Чернівцях мала місце у 2015 році. Роботи з ліквідації аварії на магістральноу водогоні можуть затриматися на кілька днів. Про це на брифінгу у Ратуші повідомили начальник МКП “Чернівціводоканал” Сергій Дзезик та виконуючий обов'язки головного інженера підприємства Юрій Рихло.

«О 19.20 ми були на місці, а о восьмій ранку там вже працював екскаваторник, – каде Сергій Дзезик. – Ми викопали котлован, далі відкачували залишки води. Наразі котлован повністю розкопаний, вода відкачана. Неприємність ситуації полягає в тому, що тріщина пішла низом труби, яка знаходиться у кожусі. Це значно ускладнює виконання робіт. Можливо нам доведеться виймати стару трубу і заводити нову. Це важко робити, бо необхідно накладати більше швів. Якщо характер пошкодження не є таким суттєвим, то роботи можна буде виконати швидше. За попереднім обстеженням видно, що доведеться замінити ділянку. Від цього буде залежати, чи нам треба буде залучати додаткову техніку, зварювальників, підвозити труби. Як буде нагода, працюватимемо цілодобово».

Щодо труб, то у підприємства є необхідний запас для усунення наслідків аварії. Наразі вода підвозиться автоцистернами у різні райони міста. Про час відновлення повноцінного водопостачання міста буде повідомлено додатково.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Графік ...
Наступна новина: Кастинг: Как пройти?

КОМЕНТАРІ