Тернопільська ОДА,обласна рада і ТОВ «Біоенергокомплекс Еко Фенікс» підписали меморандум про співпрацю

Тернопільська ОДА,обласна рада і ТОВ «Біоенергокомплекс Еко Фенікс» підписали меморандум про співпрацю

09.03.17 09:28 0 728
Залучення інвестицій в економіку області та їхнє ефективне освоєння — одна із основних складових розвитку Тернопільщини. Про це наголосив перший заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Крисак під час підписання меморандуму про співпрацю між Тернопільською ОДА, Тернопільською обласною радою і товариством з обмеженою відповідальністю «Біоенергокомплекс Еко Фенікс» (м. Київ).

Так, згідно укладеного меморандуму, ТОВ «Біоенергокомплекс Еко Фенікс» забезпечить залучення у Тернопільську область іноземні інвестиції та реалізує в області інвестиційні проекти, що дозволять замінити в котельнях природній газ на біопаливо, а в автотранспорті — рідкі види палива на біоетанол та біодизель.

« необхідно шукати альтернативу російському газу. Вже у найближчий час ми повинні зробити все, щоб перевести наші котельні на альтернативні види палива, — зазначив директор ТОВ «Біоенергокомплекс Еко Фенікс» Григорій Бабієв. — Крім того, у світі багато країн вже не використовують бензин взагалі. Як альтернатива — біоетанол».

Згідно укладеного меморандуму, вказане товариство разом із Тернопільською ОДА та обласною радою організує реалізацію відповідного проекту в райцентрі Борщів, а також в інших населених пунктах Тернопільщини. Це забезпечить робочими місцями понад 100 осіб.

У той же час буде створена робоча група для підготовки плану впровадження біоенергетичних об'єктів, а також гарантуватиметься максимальне сприяння розвитку альтернативної енергетики у Тернопільській області загалом.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обіг земель має бути ...
Наступна новина: Масштабна програма ...

КОМЕНТАРІ