Володимир Гройсман: Там,де є розуміння місцевої влади необхідності інвестувати в якість життя українців,будуть з'являтися нові лікарні (+фото)

Володимир Гройсман: Там,де є розуміння місцевої влади необхідності інвестувати в якість життя українців,будуть з'являтися нові лікарні (+фото)

09.03.17 08:23 0 493
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман взяв участь у відкритті відділення анестезіології та реанімації міської клінічної лікарні №1 у Вінниці.

Глава Уряду зауважив надсучасність обладнання та якість реконструкції відділення. "Досягти цього вдалося з двох причин: розуміння місцевої влади у те, що потрібно інвестувати у якість життя українців і медичних послуг" та завдяки фінансовій децентралізації, наголосив він.

"Це не просто ремонт - це стандарт. Це інвестиції у здоров'я українців: швидко і якісно зробити операцію з якісним наркозом, моніторингом, вивести зі стану наркозу, зробити реанімаційні заходи, щоб людина швидко одужувала", - зазначив Володимир Гройсман після огляду відділення лікарні.

"Я нікому не дам, щоб нам вдягали рожеві окуляри і вважали модернізацію того чи іншого лікувального закладу будь-де просто наявністю "євроремонту". Нам треба інвестувати в якість. Якість буде абсолютно позитивно впливати на здоров'я українців. Це є принципово важливим питанням", - наголосив Прем'єр-міністр.

Реконструкція приміщень розпочалася у вересні 2016 року. Для проведення робіт та закупівлі обладнання з міського бюджету було виділено майже 45 млн грн. Це стало можливим завдяки реформі фінансової децентралізації.

Відділення анестезіології та інтенсивної терапії з операційним блоком отримало надсучасне обладнання, що є унікальним для України.

"Грошей у місцевих бюджетах для виконання у тому числі таких проектів достатньо. Бюджети зростають серйозними темпами. Де є господарський підхід і розуміння місцевої влади, буде результат", - зазначив Глава Уряду.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В арт-галереї «Луцьк» ...
Наступна новина: Вінничина: ...

КОМЕНТАРІ