Колодязь або як дешевше отримати автономне джерело питної води?

Колодязь або як дешевше отримати автономне джерело питної води?

10.03.17 01:09 0 979

Якщо у вас є приватний будинок або дача, то ви явно цікавилися питанням водяного джерела, відмінним того варіантом є замовлення послуги копання колодязя під ключ. Адже таким чином ви маєте безмежні запаси води без всяких лічильників.

Але які переваги такої послуги на відміну від стандартного варіанту, як правильно вибрати компанію, щоб не помилитися і на що варто звернути свою увагу, знає далеко не кожен наш співвітчизник. Про це нам розповість співробітник компанії http://well-bur.ru/, на якому можна замовити колодязь під ключ в Москві і Підмосков'ї.

Переваги

Якщо було прийнято рішення скористатися послугою колодязь під ключ, то вам варто знати, що ви відразу отримуєте певні переваги:

  • Повна вартість комплексного зведення такого водяного джерела буде порядком меншою, ніж копати його окремо;
  • Весь спектр робіт, починаючи від копки і закінчуючи підведенням води до дому, буде проводити одна організація, що вважається вигідно як для виконавця, так і для самого замовника. Як правило такі компанії мають у своєму розпорядженні і власне виробництво бетонних кілець і автотранспорт для транспортування кілець до місця копки колодязя. Якщо послуга даного роду буде надана в комплексному порядку, то виконавець буде нести відповідальність за весь ланцюжок, а не за певну його ділянку, що вважається також вельми вигідним моментом;
  • Таким чином, замовник знімає з себе повністю обов'язок пошуку працівників, які будуть здійснювати кожен етап роботи в окремому порядку. Як правило, більшість організацій, які надають даний спектр послуг, беруть на себе подальший обов'язок сервісного обслуговування викопаного ними колодязя.

До речі, обов'язково зробіть експертизу води, щоб дізнатися чи можна її пити взагалі (або краще відразу пробити свердловину), м'яка вона або жорстка, скільки в воді заліза та інші властивості, які в майбутньому допоможуть вам планувати як з цією водою слід чинити.

Як вибрати компанію?

Для того щоб вибір компанії, яка проводитиме даного роду роботи був максимально правильним, необхідно завчасно упевнитися в тому, що в такій організації працюють справжні майстри своєї справи, які знайомі з такою роботою не з чуток. Так як нерідко бувають такі приватні підприємці, які беруть звичайних хлопців з вулиці для проведення такої важкої роботи, сплачуючи їм копійки і таким способом наживаються, як на замовнику, так і на працівниках.

Щоб копка колодязів пройшла максимально добре, не маловажним фактором є використання відповідного і сучасного обладнання. Як правило, ціна на такі послуги невелика, робиться це для того щоб привернути увагу замовника. Якщо у ваш заміський будинок необхідне надійне і стабільне водяне джерело, то саме така послуга і вважається найбільш оптимальним варіантом.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: У Вінниці стартував IV ...

КОМЕНТАРІ