Степан Барна: Ми зацікавлені в організації авіамаршруту між Тернополем і Батумі

Степан Барна: Ми зацікавлені в організації авіамаршруту між Тернополем і Батумі

10.03.17 12:22 0 617
Голова обласної державної адміністрації Степан Барна 9 березня зустрівся з представниками Автономної республіки Аджарія.

«Мета нашого візиту – розвивати дружні стосунки, які склалися між нашими регіонами. Нас дуже цікавить співпраця між вищими навчальними закладами. Зокрема, Міністерство освіти Аджарії фінансує річну школу в Батумі, яку організовуватиме Батумський державний університет. Ця перша літня школа буде за участю студентів Тернопільського національного економічного університету. Тому ваша підтримка для нас дуже багато означає», - заступник міністра освіти, культури та спорту АР Аджарія (Грузія) Міріан Катамадзе.

Також він зазначив, що представники Аджарії планують відпрацювати повітряний маршрут між Тернополем і Батумі.

Голова обласної державної адміністрації Степан Барна зазначив, що питання вигідного авіамаршруту між Батумі і Тернополем дуже актуальне.

«Наш Тернопільський аеропорт має сертифікат, тому ми зацікавлені, щоб цей маршрут був саме до нашого міста. Крім того, ми маємо добрі напрацювання у сфері освіти. В нас 25 вищих навчальних закладів, а також – 50 тисяч студентів. Ми пропонуємо відпрацювати комплекс заходів на цілий рік», - зазначив Степан Барна.

Очільник краю запросив представників Автономної республіки Аджарія на Міжнародний інвестиційний форум, який планують провести 25 травня в Тернополі.

«Ми зацікавлені презентувати потенціал Тернопільщини в Аджарії, а також провести Дні Аджарії на Тернопіллі. Я переконаний, що такі заходи тільки покращать нашу співпрацю», - констатував Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ