Тернопілля: 85% вакансій роботодавців Іванівської об’єднаної територіальної громади на Теребовлянщині укомплектовані районним центром зайнятості

Тернопілля: 85% вакансій роботодавців Іванівської об’єднаної територіальної громади на Теребовлянщині укомплектовані районним центром зайнятості

10.03.17 08:59 0 529
Директор Теребовлянського районного центру зайнятості Наталія Куц провела ділову зустріч із головою Іванівської об'єднаної територіальної громади Русланом Шафрановичем.

Голова громади розповів, що до її складу входять села Іванівка, Ілавче, Глещава та Сороцьке, в яких проживає понад 4 тисячі осіб, з яких понад 3,5 тисячі – економічно активне. На території громади здійснює діяльність 73 суб'єкти господарювання, в тому числі 60 фізичних осіб-підприємців та 13 юридичних осіб, з них ринкоутворюючі: ПОП «Іванівське», ПАП «Топільче».

Територіальна громада активно співпрацює із районним центром зайнятості. На 2017 рік в бюджеті громади передбачено 26,9 тис. на організацію та проведення громадських робіт. На другу декаду травня 2017 року заплановано проведення дистанційної виїзної консультаційної площадки РЦЗ на території громади.

Наталія Куц повідомила, що послугами РЦЗ в 2016 році скористалися 167 жителів громади, з них 69 - працевлаштовано, 12 проходили профнавчання, 26 – брали участь в громадських роботах.

Роботодавці Іванівської об'єднаної територіальної громади в 2016 році подали до служби зайнятості понад 100 вакансій, з яких 87 укомплектовані, в т.ч. 2 - із наданням роботодавцю компенсації в розмірі єдиного соціального внеску.

У цей же день з метою налагодження тісної співпраці з об'єднаними територіальними громадами відбулася робоча зустріч директора Теребовлянського РЦЗ Наталії Куц з головами Микулинецької громади Петром Осипчуком та Золотниківської громади Данилом Бугаєм. Наталія Куц поінформувала голів громад про послуги та можливості державної служби зайнятості, обговорила з ними питання створення нових робочих місць, перспектив розвитку інфраструктури територій громади, організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, підвищення кваліфікації мешканців громади, у тому числі і за сприяння державної служби зайнятості тощо. Мова йшла про проблеми громад та шляхи їх вирішення. Під час бесіди з головами громад було погоджено плани спільних дій на 2017 рік та укладено угоди про співпрацю.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку 10 березня ...
Наступна новина: Житомирська область ...

КОМЕНТАРІ