Вінничина: на Шаргородщині відбувся перший міжрайонний турнір з футзалу серед учасників АТО (+фото)

Вінничина: на Шаргородщині відбувся перший міжрайонний турнір з футзалу серед учасників АТО (+фото)

10.03.17 08:50 0 509
Футбол завжди об'єднував людей, згуртовував колективи і навіть цілі країни. Футбол надихав і змушував радіти. Одним словом, футбол - це життя.

Так весняного дня 5 березня 2017 року, за ініціативи та підтримки голови районної державної адміністрації К.Кедик та спонсорської допомоги численних благодійників району, відбулася зустріч учасників антитерористичної операції з м.Вінниці, Могилів-Подільського, Шаргородського та Чернівецького районів в стінах Мурафської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. для проведення міжрайонного турніру з футзалу.

Це перший міжрайонний турнір із цього популярного виду спорту.

Футбольний турнір якнайкраще згуртовує бійців та допомагає на час забутися від проблем. ж вона на всіх одна — війна, хоч як би ми її не називали.

Хтось бере у руки зброю і йде захищати рідну землю, а хтось допомагає фізично, фінансово чи морально. В прагненні підтримати наших відважних вояків єднаються і дорослі, і діти.

Учасників хлібом-сіллю зустрічали учні та педколектив Мурафської СЗШ І-ІІІ ст.. Також лунали патріотичні пісні про Україну, родину, рідний край, які виконували хоровий колектив школи «Весела нотка» та солістки Антонюк Ольга та Кучер Вікторія. Зачепив за найтонші струнки серці вірш «На місячній доріжці …», який читала учениця 9-А класу Столярчук Альона.

АТОвці ганяли м'яча з превеликим задоволенням, – емоційний «градус» змагань був не менший, ніж у матчах професійних команд, а групи підтримки гравців вболівали за своїх, не поступаючись в активності «ультрас».

В даному заході взяла участь голова районної адміністрації Катерина Кедик, яка у своєму виступі щиро привітала всіх учасників спортивного свята, а також дякувала спортсменам-АТОвцям за бойовий дух, який вони демонстрували не лише захищаючи Україну, а й вийшовши на футбольне поле відстоювати честь своєї команди та побажала міцного здоров'я, щоб любов і віра огортала їх і їхні родини щастям і благополуччям.

Також на святі були присутні гості: заступник голови районної ради В.Федоришин, депутат обласної Ради В.Соляник, військовий комісар О.Блах, начальник відділу освіти райдержадміністрації В.Кутнік, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації В.Островерхий, заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ю.Щур, начальник сектору сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації А.Ковтун, голова Громадської ради при райдержадміністрації І.Низькоклон, Мурафський сільський голова С.Партека, голова районної федерації футболу І.Палій, голова Шаргородського відділення «Всеукраїнського об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» В.Вельган.

Вони подякували командам-учасникам за активну участь у футбольному турнірі та висловили сподівання, що невдовзі настане мирний час і нашим АТОвцям більше ніколи не доведеться брати до рук зброю, а боротися вони будуть винятково на спортивних майданчиках.

Необхідно зазначити, що це значна подія для нашого району не тільки тому, що проводиться вперше, але насамперед через те, що гра у футбол для хлопців є способом реабілітації та соціалізації, а також можливістю спілкування та налагодження дружніх відносин між учасниками АТО всієї області.

Сподіваємось, що наступного разу ще більше районних команд долучаться до змагань і турнір стане більш вагомішим. Можливо через декілька років він не поступатиметься за рівнем Кубку Вінницької області.

Головне початок! І його вже втілено в життя!

В результаті завзятої боротьби за першість, визначились наступні переможці:

І місце виборола команда Могилів-Подільського району;

ІІ місце - команда м.Вінниці;

ІІІ місце – команда Чернівецького району.

Учасники міжрайонного турніру, при підведенні підсумків гри, були відзначені: кращі гравці команд були нагороджені цінними подарунками, а команди-переможці – Дипломами та Кубками.

























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Луцьку 10 березня ...

КОМЕНТАРІ