У Волинській області завдяки прокуратурі наркозлочинець сидітиме за гратами

У Волинській області завдяки прокуратурі наркозлочинець сидітиме за гратами

10.03.17 12:26 0 648
Приставши на позицію прокуратури Волині, апеляційний суд Волинської області скасував вирок Ковельського міськрайонного суду, яким 45-річного ковельчанина за незаконне придбання й зберігання наркотичних засобів було засуджено до 3 років позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку.

Неодноразово судимий за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів чоловік увечері 28 квітня 2015 року у Ковелі перевозив автомобілем понад 220 г незаконно придбаної наркотичної сировини - макової соломки. Коли правоохоронці спинили авто за порушення правил дорожнього руху, зловмисник кинувся тікати й викинув поліетиленовий пакет із наркотичним засобом на територію дитячого садка, що на вулиці Міцкевича. У ході огляду місця події наркотичну сировину було вилучено.

Визнавши чоловіка виним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України, Ковельський міськрайонний суд призначив йому покарання у виді позбавлення волі зі встановленням іспитового строку.

Прокурори не погодилися із занадто мяким покаранням та оскаржили вирок суду першої інстанції в апеляційному порядку.

Дослухавшись до доводів прокурорів, апеляційний суд ухвалив новий вирок, яким призначив злочинцю покарання у виді 2 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: Ми ...
Наступна новина: Автовикуп: Що це таке?

КОМЕНТАРІ