Чернівці: Проводиться обстеження житлового фонду та нежитлових об’єктів для підготовки до осінньо-зимового періоду

Чернівці: Проводиться обстеження житлового фонду та нежитлових об’єктів для підготовки до осінньо-зимового періоду

10.03.17 10:13 0 515
З 6 березня по 4 квітня проводиться весняний огляд житлового фонду всіх форм власності в кожному районі міста. Зокрема, в КЖРЕП №№4, 5, 6, 9, 11, 14, 17 та ПП «Регіон-Центр», ПП «Ремжитлосервіс», ПП «Санітарія», ПП «Житлосервіс», ПП «Садгора-Сервіс», ТОВ «ТД Укрвторресурс», в ОСББ, ЖБК, ЖБТ, ТКЗ доручено створити комісії по проведенню весняного огляду житлового фонду.

Проведення загального весняного огляду житлового фонду здійснюватиметься відповідно до Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій зі складанням актів і занесенням результатів до журналів встановленої форми.

Під час проведення загального весняного огляду житлового фонду мають бути забезпечені: комплексне обстеження елементів будинків , комунікацій, а також їх зовнішнього благоустрою, визначено обсяг робіт з підготовки житлових будинків до експлуатації в умовах осінньо-зимового періоду, встановлення технічного стану жилих будинків, що підлягають капітальному або поточному ремонту в наступному році. Також планується залучення орендарів, власників до виконання ремонту будівель і приміщень, якими вони користуються, та благоустрою прилеглих територій. Комісії також будуть виявляти факти самовільного будівництва, перепланувань і переобладнань приміщень квартир, обстежувати технічний стан оголовків димарів, димових та вентиляційних каналів із залученням спеціалізованих та ліцензованих організацій.

На підставі даних загального весняного огляду до 3 квітня будуть розроблені заходи з підготовки житлового фонду м. Чернівців до експлуатації в умовах осінньо-зимового періоду 2017-2018 років

Виконавчим органам міської ради (управління освіти, охорони здоров'я, культури, з питань фізичної культури та спорту), комунальним підприємствам: МКП «Чернівцітеплокомуненерго», КП «Чернівціводоканал», КП «Чернівецьке тролейбусне управління», КП «МіськШЕП», КП «Чернівціміськліфт», КП «АДС 0-80», КП «Трест зеленого господарства і протизсувних робіт», МКП «Чернівціспецкомунтранс», КП «Міськсвітло», КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці», в термін з 6 березня по 4 квітня 2017 р. доручено провести загальний весняний огляд нежитлових об'єктів соціальної сфери, господарського комплексу та об'єктів інженерної інфраструктури комунальної власності міста, надати відповідні пропозиції щодо підготовки цих об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Департаменту житлово-комунального господарства міської ради до 8 квітня доручено узагальнити і подати на розгляд виконавчого комітету міської ради заходи з підготовки житлового фонду, об'єктів господарського комплексу, житлово-комунального господарства та соціальної сфери до експлуатації в умовах осінньо-зимового періоду 2017-2018 років.

Відповідне розпорядження підписав Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Жителів Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ