Чернівецькі студенти та викладачі продемонстрували в Києві буковинські вироби

Чернівецькі студенти та викладачі продемонстрували в Києві буковинські вироби

10.03.17 14:13 0 582
Студенти та викладачі Чернівецького торговельно-економічного інституту КНЕУ взяли участь у Міжнародному форумі харчової промисловості та упаковки (IFFIP), який щороку проводить Всеукраїнська асоціація пекарів України.

Даний захід є сполучною ланкою між постачальниками і виробниками обладнання, упаковки, переробними компаніями, підприємствами харчової промисловості та профільними науковими і навчальними закладами.

Форум відбувся в Києві на початку березня і в його рамках було проведено Міжнародну виставку «Хлібопекарська та кондитерська індустрія-2017» та Всеукраїнський Конкурс хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів «Безпечно, смачно і корисно». Чернівецькі студенти, які вивчають спеціальність «Харчові технології» Олексій Гакман та Вадим Петрик представили на конкурсі власний хлібобулочний виріб «Буковинський весільний коровай», а старший викладач кафедри технології і організації ресторанного господарства Ольга Романовська представила кондитерські вироби, приготовлені за власною запатентованою рецептурою – бісквітний рулет «Закарпатський» та бісквітний виріб «Гуцульський», що були відзначені дипломами І та ІІ ступеня відповідно.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За позовними вимогами ...
Наступна новина: Чернівці: До Дня ...

КОМЕНТАРІ