Чернівчан навчатимуть створенню комфортного міського середовища

Чернівчан навчатимуть створенню комфортного міського середовища

10.03.17 10:38 0 495
10 березня 2017 року о 18:30 в Літературному Целанівському центрі (вул. О. Кобилянської, 51) відбудеться лекція-дискусія “Вивіски. Як зробити місто затишнішим, а бізнес ефективнішим”. Василь Гошовський, координатор проекту ”Вивіски” в платформі “Тепле Місто”, поділиться здобутками Івано-Франківська у створенні комфортного міського середовища.

В більшості українських міст історичні фасади середмістя та пам'ятки архітектури приховані за яскравими та недоречними елементами реклами і декору. І поки одні міста чекають, що ситуація виправиться сама собою, інші – активно діють. Зокрема, Івано-Франківськ, де платформа “Тепле місто” запустила проект “Вивіски”.

Мета проекту “Вивіски” – естетично привабливе, красиве та сучасне місто з власною ідентичністю. Завдання проекту — формування правильного сприйняття вивіски як елементу фасаду та розробка власних візуальних пропозицій відповідно до запитів організацій.

Дізнатись як працює даний проект, який досвід можуть запозичити чернівчани, хто є рушієм змін у міському середовищі можна під час лекції-дискусії.

Детальну інформацію можна отримати за телефоном +38 050 132 03 62 або, написавши листа на tetiana.lebukhorska@bard.cv.ua – Тетяна Лебухорська.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Покладанням квітів та ...

КОМЕНТАРІ