Чернігів: Студенти ЧНПУ ім. Т. Г. Шевченка практикуються в центрі соцслужб для сім’ї,дітей та молоді

Чернігів: Студенти ЧНПУ ім. Т. Г. Шевченка практикуються в центрі соцслужб для сім’ї,дітей та молоді

10.03.17 17:25 0 641
Практична підготовка студентів є обов'язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття кваліфікаційного рівня і має на меті набуття ними професійних навичок та вмінь. Мета практики — оволодіння студентами сучасними методами, формами, засобами майбутньої професійної діяльності, її організації, формування професійних умінь і навичок, виховання потреби систематичного поновлювання.

У березні на базі Чернігівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді практикуватимуться студенти Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка (V та III курсів за спеціальністю «соціальний працівник» і «психолог»).

Перед початком практики були проведені організаційні заходи: інструктажі про порядок проходження практики, студентам-практикантам надані необхідні документи за запитом.

Майбутні колеги ознайомились із нормативно-правовим забезпеченням діяльності ЧМЦСССДМ, напрямами і показниками роботи за 2016 та поточний роки.

Студенти-практиканти разом із фахівцями та психологами соціальної служби долучились до групової роботи та індивідуального консультування з дітьми, які перебувають на лікуванні в обласному дитячому протитуберкульозному санаторії «Зелений гай». Проведені тренінгові заняття, відеолекторії, бесіди на згуртування дитячого колективу, профілактики негативних явищ, ігротеки.

Набуті знання та практичні навички знадобляться майбутнім соціальним працівникам та психологам.

За інформацією Чернігівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Спецрейс до ...
Наступна новина: Як вибрати вітрину?

КОМЕНТАРІ