Чернігів: Міська ковзанка окупиться за 12 років

Чернігів: Міська ковзанка окупиться за 12 років

10.03.17 08:32 0 497
Міська муніципальна ковзанка зі штучним льодом, яку Чернігів придбав минулої осені, відпрацювала цієї зими 70 робочих днів. Середня ціна квитка дорівнювала порядку 28,5 грн. Загальна сума надходжень від реалізації квитків становила 438 тис. грн. Витратна частина роботи атракціону за цей час – 122 тис. грн, тобто прибуток ковзанки становив 316 тис. грн.

Про це на традиційній розширеній нараді в Чернігівській міській раді проінформував Володимир Хольченков, директор КП “Центральний парк культури та відпочинку», звітуючи про роботу підприємства. Як вже повідомлялося раніше, ковзанка знаходиться на балансі саме цього КП і обслуговується його працівниками.

Відкриту ковзанку з можливістю штучного заморожування льодового покриття Чернігів придбав бюджетним коштом за 3,9 млн грн. Тобто, виходячи з цих цифр, її окупність – приблизно 12 років.

Міський голова Владислав Атрошенко на нараді оцінив ці цифри як більш-менш задовільні для такого соціального об'єкту. Одночасно він наголосив на тому, що пропозиції про подальші закупівлі будь-яких нових атракціонів для міського парку мають бути економічно виправдані: базуватися на вивченні попиту й економічних розрахунках. А для того, щоб атракціони не простоювали без відвідувачів, парк повинен активніше і якісніше проводити маркетингові заходи, зацікавлюючи чернігівців.

Як відомо, такі спортивно-розважальні об'єкти, як не залежні від коливань температури ковзанки зі штучним льодом, вже є в усіх обласних центрах Україниі.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині з’явиться ...
Наступна новина: На Вінничині повідомлено ...

КОМЕНТАРІ