У Рівненській області у Володимирецькому районі вилучено 58 куб м лісоматеріалів,які водії автомобілів транспортували без належної документації

У Рівненській області у Володимирецькому районі вилучено 58 куб м лісоматеріалів,які водії автомобілів транспортували без належної документації

10.03.17 11:04 0 603
Сарненською місцевою прокуратурою Рівненської області розпочато здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні за ст.358 КК України за фактом використання підроблених документів.

Так, 02.03.2017 вночі у Володимирецькому районі працівники поліції зупинили вантажний автомобіль марки «МАН». В кузові автомобіля водій перевозив 28 куб м ліспопродукції у вигляді готової дошки.

Подібну лісопродукцію було виявлено правоохоронцями 06.03.2017 у водія вантажного автомобіль марки «ДАФ», у якому транспортувалися 30 куб м деревини. В обох випадках на лісодеревину було представлено документацію, що не відповідала наявній продукції та містила ознаки підроблення.

Лісоматеріали вилучені та поміщені на відповідальне зберігання Володимирецького лісового господарства.

На даний час Володимирецьким відділенням поліції Варашського ВП ГУНП в Рівненській області з'ясовуються усі обставини вчинення кримінального правопорушення.

Працівники прокуратури та поліції продовжують системну роботу у боротьбі з лісопорушеннями на території Рівненської області.

За матеріалами Володимирецького відділу Сарненської місцевої прокуратури Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі молоді ...

КОМЕНТАРІ