Підприємці та держслужбовці Тернопільщини взяли участь у навчальному семінарі щодо роботи в системі «PROZORRO»

Підприємці та держслужбовці Тернопільщини взяли участь у навчальному семінарі щодо роботи в системі «PROZORRO»

12.03.17 09:10 0 542
Представники державних підприємств, установ та організацій та суб'єкти підприємницької діяльності взяли участь у безкоштовному навчанні щодо роботи в системі електронних державних закупівель. Семінар за участю агента «PROZORRO» Ірини Корди відбувся 10 березня у Тернопільській обласній державній адміністрації.

в Тернопільській області активно продовжується процес переведення усіх закупівель, що здійснюються підприємствами, установами та організаціями в електронну форму, йшлося на семінарі. Загалом, в області від початку запровадження системи, організовано 38 безкоштовних семінарів-навчань для представників територіальних підрозділів органів центральної виконавчої влади, структурних підрозділів ТОДА, підвідомчих підприємств, установ та організацій, органів місцевого самоврядування та представників бізнесу.

Згідно аналітичних даних системи «PROZORRO», станом на 9 березня 625 організаторів Тернопільської області оголосили 9581 закупівлю, у яких взяли участь 3216 учасників з усієї України. Очікувана вартість закупівель становить 5260,2 млн грн. Сума виграних пропозицій — 3562,4 млн грн (7636 виграних пропозицій). Сума підписаних договорів становить 3341, 3 млн грн. Загалом від початку запровадження системи зекономлено понад 179 млн грн бюджетних коштів.

Із загальної кількості закупівель, що відбулися на території України, 8791 тендер відбувся за участю 1501 постачальника, зареєстрованих на Тернопільщині. Сума виграних пропозицій становить 4198,8 млн грн. Сума підписаних договорів становить 3574,6 млн грн.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ