Чернігів: ТОВ «Дозор Україна» визначено переможцем конкурсу на встановлення системи GPS-моніторингу в громадському транспорті

Чернігів: ТОВ «Дозор Україна» визначено переможцем конкурсу на встановлення системи GPS-моніторингу в громадському транспорті

12.03.17 09:35 0 497
В Чернігівській міській раді відбувся конкурс з визначення суб'єкта господарювання для виконання функцій з організації та управління рухом пасажирського транспорту в м. Чернігові, який був оголошений 22 лютого. Він передбачає визначення компанії, яка забезпечить встановлення системи GPS-моніторингу в громадському транспорті Чернігова.

На початку засідання заступник міського голови Олександр Ломако зазначив, що рішенням виконавчого комітету організатором проведення цього конкурсу визначене управління транспорту та зв'язку міської ради. Крім того, був затверджений Порядок проведення конкурсу та склад конкурсного комітету.

Загалом на конкурс подано шість заявок від фірм з Житомира, Києва, Чернігова та с. Рівнопілля (Чернігівська обл., Чернігівський р-н).

Під час засідання конкурсний комітет ознайомився з документацією та презентаціями учасників, кожен з яких розповів про переваги своєї пропозиції.

Ознайомившись з документами, начальник управління транспорту та зв'язку міської ради Олександр Бєльський зазначив, що конкурсна документація подана в повному обсязі.

Після детального обговорення конкурсний комітет оголосив про своє рішення. Перше місце зайняло ТОВ «Дозор Україна» з міста Житомира, друге місце – ПП «НВФ РЕГМІК» (с. Рівнопілля).

Попередні повідомлення на цю тему:

Оголошується конкурс на встановлення системи GPS-моніторингу в громадському транспорті

Рішення виконавчого комітету «Про Порядок проведення конкурсу з визначення суб'єкта господарювання для виконання функцій з організації та управління рухом пасажирського транспорту у м. Чернігові»

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернополянин Тарас Радь ...
Наступна новина: На Вінниччині вшанували ...

КОМЕНТАРІ