Вінничина: шестисота сітка від «Суспільних ініціатив Козятинщини» вже в дорозі на Схід (+фото)

Вінничина: шестисота сітка від «Суспільних ініціатив Козятинщини» вже в дорозі на Схід (+фото)

12.03.17 14:07 0 538
9 березня, читальна зала Козятинської центральної районної бібліотеки стала тимчасовим пунктом збору маскувальних засобів, зроблених руками козятинських школярів – учнів Зозулинецької, Кордишівської, Вернигородоцької шкіл та міських – ліцею та школи №1.

Першими прибули учні Вернигородоцької школи, то ж саме їхня сітка стала ювілейною. Поки пакувались сітки, діти змогли ознайомитись з тематичною книжковою виставкою, підготовленою бібліотекарями, та погортати сторінки книжок, які не зустрінеш в книжкових магазинах, але які розповідають про події неоголошеної війни.

Члени громадської організації відзвітували за перші два місяці роботи в 2017 році, продемонстрували фото звіт. Наразі виготовлено та відправлено 612 маскувальних сіток різного розміру (такі, які замовляють військові), 58 маскувальних костюмів («кікімор»).

Цього разу діти великим дружним колективом завантажили все в машину, доставили в поштове відділення та оформили відправлення (дякуємо програмі «Гуманітарна пошта України»!). То ж обереги для воїнів вже в дорозі на Схід.

Нагадаємо, що громадська організація «Суспільні ініціативи Козятинщини» стала першою з 14 переможців конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання яких надається фінансова підтримка у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету, який щороку традиційно проводиться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк працюватиме з ...
Наступна новина: Підписано меморандум про ...

КОМЕНТАРІ