В Луцьку міська влада постійно контролює якість пасажирських перевезень

В Луцьку міська влада постійно контролює якість пасажирських перевезень

12.03.17 10:22 0 490
Заступник міського голови Сергій Григоренко під час брифінгу розповів, що міська влада постійно здійснює контроль за якістю перевезень та оперативно реагує на скарги лучан. Щодо ситуації, коли під час похорону загиблого в АТО Максима Гринчишина один з водіїв маршрутного таксі спробував об'їхати перекриті вулиці, при цьому ігнорував прохання пасажирів та висловлювався некоректно, було проведеное службове розслідування. На цей час водій був відсторонений від роботи. Сергій Григоренко зазначив, що за результатами перевірки вищезазначеного водія маршрутного таксі буде звільнено з роботи.

Також вчора ввечері стався обрив тролейбусної лінії на вулиці Богдана Хмельницького. Заступник міського голови повідомив, що це сталося з вини водія тролейбуса, який перевищив швидкість та, звичайно, через зношеність мереж. За його словами, за невиконання інструкцій водію оголошено догану.

Розповів Сергій Григоренко й про те, що наступного тижня відбудеться засідання комісії щодо встановлення статусу добровольця-учасника АТО. За його словами, уже подано 12 заяв. Члени комісії вивчать усі надані документи і якщо підтвердиться, що доброволець справді перебував у зоні проведення антитерористичної операції, то йому нададуть відповідний статус.

Повідомив заступник міського голови й про те, що на найближчому засіданні виконавчого комітету розглядатимуться питання про продовження паспортів прив'язки розміщення малих архітектурних форм, власники яких сплачуватимуть плату за користування елементами благоустрою. Сергій Григоренко розповів, що відповідний порядок був розроблений з його ініціативи. За його словами, це дасть можливість щороку залучати додатково до бюджету близько чотирьох мільйонів гривень. Нині ж підприємці за користування МАФами нічого не сплачують до міського бюджету.

Сергій Григоренко розповів, що вартість оплати буде диференційована залежно від розташування на території міста. У центральній частині та транзитних вулицях плата буде вища, ніж на околицях. Як приклад, зазначив, що підприємець на вулиці Теремнівський за МАФ, який займатиме площу 20 м кв. разом з прилеглою територією, сплачуватиме до міського бюджету у місяць 340 грн. У той же час, ПАТ “Теремнохліб” за свій кіоск, який загалом займає площу 30 м кв. на проспекті Відродження сплачуватиме у міську казну щомісяця 677,5 грн.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прокуратура через суд ...

КОМЕНТАРІ