Заступник міського голови Андрій Киця: “Наступним етапом є розроблення проектно-кошторисної документації на добудову школи № 13”

Заступник міського голови Андрій Киця: “Наступним етапом є розроблення проектно-кошторисної документації на добудову школи № 13”

12.03.17 11:15 0 505
Під час брифінгу заступник міського голови Андрій Киця повідомив, що, як він і обіцяв, до 10 березня проведено топозйомку та визначено розташування комунікацій на території загальноосвітньої школи № 13. За його словами, визначено місце де можна буде здійснити добудову навчального закладу. У цьому приміщенні мають розміститися навчальні класи, спортивний та актовий зали, харчоблок. Наступник етапом є розроблення проектно-кошторисної документації. Лише після цього можна буде говорити про кошти, необхідні на проведення робіт та виконання самої добудови.

Також Андрій Киця запевнив, що добудова ЗОШ № 13 та будівництво ЗОШ № 27 триватиме паралельно. Він наголосив, що наступного тижня відбудеться виїзна нарада на будівництві школи № 27. Заступник міського голови висловив сподівання, що найближчим часом можна буде говорити про здання цього об'єкта в експлуатацію.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородська місцева ...
Наступна новина: Сергій Савчук: За 2 місяці ...

КОМЕНТАРІ