Підписано меморандум про співпрацю між ЦНАП та КП “Волинське обласне бюро технічної інвентаризації” щодо надання послуг з оформлення технічних паспортів

Підписано меморандум про співпрацю між ЦНАП та КП “Волинське обласне бюро технічної інвентаризації” щодо надання послуг з оформлення технічних паспортів

12.03.17 14:23 0 534
15 березня о 9.00 відбудеться чергове засідання виконавчого комітету, - зазначив під час брифінгу заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич. За його словами, у порядку денному багато важливих питань життєдіяльності міста.

Також він повідомив, що в понеділок відбулося засідання комісії з організації та проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, організацій, закладів, що є у міській комунальній власності. Це була відкрита та демократична процедура. Комісія рекомендувала на посади директора КП “АвтоПаркСервіс”, тимчасово, на час звільнення директора Тараса Баса (у зв'язку з прийняттям на військову службу за контрактом), Сергія Денисенка, члена виконавчого комітету; на посаду директора КЗ “Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у м.Луцьку” Богдана Бальбузу. Найближчим часом будуть видані розпорядчі документи щодо їх призначення.

Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич коротко проаналізував роботу Центру надання адміністративних послуг у м.Луцьку за два місяці 2017 року.

Зокрема, протягом січня-лютого 2017 року до ЦНАП звернулось 44145 суб'єктів звернень. Відповідно, прийнято 23106 вхідних пакетів документів, надано 758 консультацій, видано 20281 результат адміністративних послуг.

Станом на 09.03.2017 року прийнято 4481 закордонних та ІД паспортів.

Як наголосив Юрій Вербич, станом на 1 березня цього року у ЦНАП надається 308 послуг 47-ми суб'єктів надання послуг. Надходження до місцевого бюджету на цю ж дату — 2843764, 65.

Учора, 9 березня підписано меморандум про співпрацю щодо організації надання послуг з оформлення технічних паспортів між ЦНАП та КП “Волинське обласне бюро технічної інвентаризації”.

Від запроваджено в роботу ЦНАП нову електронну чергу з подальшою можливістю здійснення попереднього запису онлайн, через портал адміністративних послуг.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ