Консультування в Департаменті соціальної політики Луцької міської ради фахівцями Луцького міського центру зайнятості

Консультування в Департаменті соціальної політики Луцької міської ради фахівцями Луцького міського центру зайнятості

12.03.17 08:58 0 591
В департаменті соціальної політики Луцької міської ради функціонує відділ по роботі з учасниками антитерористичної операції та членами їх сімей. Працівники відділу здійснюють прийом громадян, учасників АТО та членів їх сімей, допомагають збору документів на санаторно-курортне лікування та на забезпечення психологічної реабілітації, на одноразову адресну грошову допомогу, на вирішення соціально-побутових проблем та лікування, приймають заяви для забезпечення професійною адаптацією.

В рамках співпраці з департаментом соціальної політики Луцької міської ради та Луцьким міський центром зайнятості проведено консультування з питань сприяння працевлаштування демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО. Кожному, хто звернувся, надано інформацію про послуги служби зайнятості, ознайомлено з умовами реєстрації у центрі зайнятості, призначенням матеріального забезпечення на період пошуку роботи, ознайомлено з актуальними вакансіями на ринку праці та можливістю у разі відсутності підходящої роботи взяти участь у громадських роботах або інших роботах тимчасового характеру, можливістю навчання у центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, або за допомогою ваучера для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці. Поінформовано про новий електронний сервіс «Електронна черга реєстрації громадян», який дозволяє не виходячи з дому, не витрачаючи зайвого часу, самостійно записатись на індивідуальний прийом до фахівця будь-якого центру зайнятості України.

Заходи в рамках співпраці проводитимуться фахівцями Луцького міського центру зайнятості щопонеділка з 14.00 до 17.00 в приміщенні Департаменту соціальної політики Луцької міської ради.

Луцький міський центр зайнятості

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: заступник ...

КОМЕНТАРІ