Секретар міської ради Юлія Вусенко: “На початку наступного тижня буде повідомлено про продовження проведення 19 позачергової сесії міської ради”

Секретар міської ради Юлія Вусенко: “На початку наступного тижня буде повідомлено про продовження проведення 19 позачергової сесії міської ради”

12.03.17 13:27 0 501
Під час сьогоднішнього брифінгу секретар міської ради Юлія Вусенко повідомила, що до Луцької міської ради надійшло звернення, в якому депутати вимагають в найкоротший термін призначити час та дату пленарного засідання 20 сесії міської ради. У тексті звернення, під яким підписалися 24 депутати міської ради, йдеться про те, що незаконна та необгрунтована відмова розпочинати пленарне засідання 20 сесії міської ради призводить до затримки розгляду важливих питань.

У свою чергу, Юлія Вусенко наголосила, що секретарем міської ради, відповідно до посадових обов'язків, були видані два розпорядження про призначення 19 позачергової та 20 чергової сесій Луцької міської ради. Це було зроблено без жодних порушень законодавства. Також Юлія Вусенко повідомила, що дане звернення пропонували підписати не всім депутатам, і вона побачила його вперше, коли воно вже надійшло у відділ секретаріату міської ради. Зазначила, що 19 позачергова сесія двічі збиралася не в повному складі: перший раз деякі депутати не реєструвалися, а вдруге — взагалі не з'явилися до сесійної зали. “Таким чином, говорити про те, що відтягування розгляду питань завдає шкоди важливим галузям життєдіяльності міста та порушує законні права мешканців міста просто недоречно”, - сказала Юлія Вусенко.

“Дане звернення буде розглянуте відповідно до чинного законодавства, а також на початку наступного тижня буде повідомлено про продовження проведення 19 позачергової сесії міської ради, на яку вноситься єдине питання про визнання факту смерті міського голови Миколи Романюка. Проблеми в тому, щоб проголосувати за дане питання і продовжити роботу, та провести 20 сесію, а також пленарне засідання 21 сесії, про призначення якої, згідно чинного законодавства, вже видано розпорядження”, - зазначила Юлія Вусенко.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відбулися ...
Наступна новина: На Вінниччині понад 17 ...

КОМЕНТАРІ