На Буковині розпочато позапланове обстеження доріг

На Буковині розпочато позапланове обстеження доріг

12.03.17 10:16 0 577
На дорогах України утворилась значна ямковість, на деяких ділянках проїзна частина практично повністю зруйнована. Аби привести вулично-дорожню мережу в придатний для руху транспорту стан, за ініціативи Національної поліції України, наразі розпочато обстеження доріг.

В рамках заходів працівники поліції спільно з дорожніми та комунальними службами перевірять стан доріг на територіях обслуговування, визначать ділянки вулиць і доріг, на яких ями та інші руйнування загрожують безпеці дорожнього руху.

Власникам вулично-дорожньої мережі видадуть приписи на ліквідацію недоліків в стані утримання проїзної частини та обов’язкового встановлення попереджувальних дорожніх знаків «Нерівна дорога» та «Вибоїна» разом з заборонними дорожніми знаками «Обмеження максимальної швидкості 40 км/год» для своєчасного інформування учасників дорожнього руху про незадовільний стан доріг.

За результатами обстеження до місцевих органів виконавчої влади та власників вулично-дорожньої мережі будуть направлені інформації щодо реального стану вулично-дорожньої мережі з пропозиціями стосовно першочергової ліквідації ямковості на найбільш небезпечних ділянках.

Також, для запобігання подальшому руйнуванню проїзної частини вулиць і доріг будуть переглянуті маршрути руху транзитного вантажного транспорту.

Управління безпеки дорожнього руху

ДПД Національної поліції України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ