Чи варто діловій людині дивитися

Чи варто діловій людині дивитися "Дом 2"?

12.03.17 21:20 0 1025

Ми вирішили поцікавитися, чи можна діловій людині дивитися реаліті-шоу "Дом 2", до речі, останні серії можна переглянути на сайті 2-dom-2.ru, а точніше чи буде вона це робити і якщо так, то навіщо? Після обговорення даного питання ми прийшли до висновку - може. Тобто, бізнесмен або ж просто ділова, багата людина, політик, або чиновник, може і швидше за все буде дивитися проект, але для цього потрібні певні умови.

По-перше, він повинен був потрапити під вплив перших кількох місяців трансляції проекту, коли той тільки з'явився. У даній ситуації, ця людина могла бути ким завгодно, в прямому сенсі цього слова. Тобто за 12 років трансляції проекту, багато людей стали бізнесменами і заможними людьми, а проект дивитися продовжують хоча б тому, що у них з'явилася залежність. Ця залежність, вона незначна, в тому сенсі, що це не куріння і не алкоголь. Для деяких людей вона набагато простіша і позбутися від неї можна без особливих труднощів, а ось для інших, ця залежність може бути критичною.

Потрібно пам'ятати про те, що в деяких ситуаціях, люди починають дивитися проект навіть в наш час. Тобто, в момент, коли вже мала б наступити логічна розв'язка. Ви ж самі розумієте, що немає вже сенсу в цьому проекті, хоча б тому, що немає боротьби за головний приз. Припустимо, що в перші кілька років, учасники боролися за будинок. Потім вони боролися за квартиру, за що вони борються зараз? Можна зробити просте припущення, що вони борються за любов, але це можна робити і за територією знімального майданчика.

Бізнесмену буде цікавий даний проект, хоча б тому, що в ньому показують реальне життя. Незважаючи на те, що в пресі пишуть про те, що в проект набирають професійних акторів, ми можемо з упевненістю вам сказати, що це неправда. Кастинги проходять в тому ж руслі, що і колись, за винятком того, що в проект по блату можуть брати знайомих, друзів або родичів учасників проекту. Бували й випадки, коли на проект з'являлися і зірки вітчизняного шоу бізнесу, але це не означає, що вони є акторами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Bitcoin-казино: нові ...

КОМЕНТАРІ