Популярна жіноче взуття

Популярна жіноче взуття

13.03.17 21:21 0 1144

Безумовним лідером серед жіночого взуття є туфлі. Незалежно від того, який каблук в цьому взутті, вони завжди вигідно підкреслять сексуальність і витонченість будь-якої дами, а інтернет-магазин http://personage.one/for-woman/ допоможе вам підібрати ідеальну пару туфель.

Більш полегшеним весняним варіантом туфель є човники. Це класичний варіант, який виглядає дуже жіночно, залишаючись одночасно і зручним. Човники можна надягати як під сукню чи спідницю, так і спокійно носити з брюками. Володарка такого взуття зможе не тільки виглядати стрункішою, але і відчує себе більш впевнено і чарівно відчувати.

Останнім часом великої популярності серед багатьох дівчат і жінок знайшли балетки. Це відмінна альтернатива туфлям на підборах. Законодавицею моди на це взуття по праву вважається Коко Шанель. З їх допомогою вона хотіла візуально зменшити жіночу стопу, так як і сама носила великий розмір взуття. Жіночність балеток викликає дискусію, адже не дивлячись на елегантність і акуратність багатьох моделей, в цьому взутті хода дами нагадує ходу повільного ведмедика.

Перевага літнього взуття криється не тільки в красі, а й в її відкритості, за рахунок чого шкіра ніг може дихати. Найбільш популярним літнім взуттям серед жінок є босоніжки. Особливо полюбилася прекрасній половині світу моделі з відкритим носком і п'ятою. Альтернативним варіантом взуття на підборах є сандалі. Прийшли вони в нашу культуру з далекої Римської імперії. Там їх спочатку носили виключно непорядні жінки, які торгували своїм тілом. Сандалії дозволяли їм показати чоловікам красу своїх пальців і щиколоток. Порядні жінки на той час вважали за краще більш закрите взуття. Сьогодні існує величезна різноманітність моделей сандалій, сюди відносять: шльопанці, в'єтнамки, гладіатори.

Восени жіноча стать вважає за краще носити ботильйони. Вони дуже стильні та елегантні, проте, є проміжним етапом між туфлями і демісезонними чобітками. Ботильйони категорично не підійдуть для осіннього холоду, тому кожна жінка зобов'язана в своєму гардеробі мати ще і якісь черевички або чоботи.

Взимку жіночу ніжку зігрівають теплі чоботи. Вони можуть бути як короткими, так і дуже довгими. Модель, яка досягає половини стегна і дуже популярна серед сміливих жінок, називається ботфортами. Особливо акуратним варіантом зимового взуття є замшеві чоботи.

Згадуючи більш зручне жіноче взуття, потрібно відзначити кросівки, кеди і снікерси.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: У чому переваги онлайн ...
Наступна новина: Система внутренней ...

КОМЕНТАРІ