У департаменті соціальної політики відкрилося робоче місце спеціаліста Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

У департаменті соціальної політики відкрилося робоче місце спеціаліста Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

14.03.17 12:36 0 577
Відтепер у кабінеті 109 департаменту соціальної політики міської ради (пр.Волі, 4) громадяни можуть отримувати безоплатну вторинну правову допомогу. На відкриття робочого місця прийшли заступник міського голови Сергій Григоренко, директор департаменту соціальної політики Тетяна Книш, в.о. директора Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Кудрицька.

Сергій Григоренко зазначив, що така послуга є дуже зручною для лучан, адже тепер можна отримати консультацію, правову допомогу на місці. “Це хороший приклад співпраці місцевої влади та державного центру з надання вторинної правової допомоги”, - сказав він.

Ольга Кудрицька розповіла?, що саме вторинна правова допомога передбачає складання процесуальних документів та здійснення представництва осіб у судах на території України, з питань пов'язаних з національним законодавством. Вона розповіла, що 1 січня 2017 року збільшився поріг малозабезпеченості, таким чином до центру звертається велика кількість людей з числа найменш захищених верств населення. Для того аби звернутися за безоплатною допомогою потрібно надати довідку про доход, який не повинен перевищувати двох прожиткових мінімумів у місяць. Також відбулися зміни щодо осіб, які перебували у зоні проведення АТО, раніше надавалася правова допомога лише з соціальних, а зараз з усіх питань. Центр знаходиться на вул. Прогресу, 7, але відкриття дистанційних пунктів консультування наближує послугу та робить її зручнішою для людей.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ