Валерій Коровій : Принцип прозорості – це не лише прозорий простір: це відкритість влади до надання відповідних послуг (+фото)

Валерій Коровій : Принцип прозорості – це не лише прозорий простір: це відкритість влади до надання відповідних послуг (+фото)

14.03.17 10:09 0 503
Голова облдержадміністрації Валерій Коровій взяв участь у відкритті прозорого офісу в приміщенні Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області. В рамках проведення заходів до Дня землевпорядника України, 13 березня, ГУ Держгеокадастру у Вінницькій області та ДП «Вінницький інститут землеустрою» започаткували обслуговування громадян та юридичних осіб через центр надання послуг за принципом «єдиного вікна».

Державним підприємством «Вінницький інститут землеустрою» вперше в Україні буде забезпечено надання повного спектру послуг від розробки землевпорядної документації до реєстрації права на земельну ділянку. Принцип «Єдиного вікна» дозволяє уникнути корупційної складової, адже громадянин на етапі укладення договору не контактує з безпосереднім виконавцем.

У відкритті прозорого офісу взяли участь народні депутати України Григорій Заболотний та Сергій Кудлаєнко. Після церемонії перерізання символічної червоної стрічки очільник області разом з народними депутатами та іншими учасниками заходу ознайомились із приміщенням прозорого офісу та поспілкувались із його працівниками.

«Між інститутом землеустрою та Головним управлінням Держгеокадастру у Вінницькій області існує ділова співпраця,- зазначив начальник Головного управління Юрій Козак,- тому в центрі надання послуг, крім працівників інституту (3 спеціалісти з юридичною освітою) буде здійснювати прийом громадян провідний спеціаліст Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області.

Сподіваємось, що відкриття такого центру значно поліпшить обслуговування населення у сфері земельних відносин, зробить його прозорим та доступним».

Після церемонії відкриття прозорого офісу почесні гості взяли участь в урочистих зборах до Дня землевпорядника України.

Валерій Коровій привітав усіх присутніх з професійним святом. Побажав успіхів у праці, здоров'я і натхнення. У вітальному слові голова ОДА назвав відкриття прозорого офісу знаковою подією : «Це – черговий крок вперед, який ми зробили спільно у напрямку надання якісних послуг громадянам.

Ми живемо в історичний період розвитку: країна дуже швидко міняється. Найбільш важливим є те, що державні інституції крок за кроком трансформуються з органів, які розказували людям, як їм жити і прагнули ними керувати на ті ,що надають послуги громадянам. Це стосується усього комплексу надання адміністративних послуг. Принцип прозорості – не лише прозорий простір : це відкритість влади до надання відповідних послуг. Це великий крок вперед,- підкреслив Валерій Коровій.

Очільник області також вручив кращим працівникам галузі Почесні грамоти Вінницької обласної державної адміністрації та обласної Ради.

В.о голови комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин Григорій Заболотний, вітаючи учасників зібрання з професійним святом , вручив Юрію Козаку грамоту Комітету ВР. Такі ж грамоти та грошові премії отримали й інші працівники Держгеокадастру. А новоствореному прозорому офісу від народного депутата України Сергія Кудлаєнка було презентовано два нових комп'ютера.

Також начальник ГУ Держгеокадастру у Вінницькій області Юрій Козак відзначив роботу працівників Головного управління та районних відділень Держгеокадастру врученням пам'ятних кубків.































































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обсяг експорту товарів з ...
Наступна новина: Чернівці: Ще одна ...

КОМЕНТАРІ