Встановлення систем GPS - моніторингу в громадському транспорті Чернігова (ПРЕЗЕНТАЦІЯ)

Встановлення систем GPS - моніторингу в громадському транспорті Чернігова (ПРЕЗЕНТАЦІЯ)

14.03.17 11:57 0 533
У п'ятницю 11 березня управлінням транспорту і зв'язку Чернігівської міської ради був проведений конкурс з визначення суб'єкта господарювання для виконання функцій з організації та управління рухом пасажирського транспорту в м. Чернігові.

За одноголосним рішенням конкурсної комісії переможцем визначено ТОВ «Дозор Україна» з м. Житомира.

Нижче розміщуємо докладну презентацію цієї компанії.

Презентація

Довідково:

ТОВ «Дозор Україна» є лідером у галузі систем супутникового моніторингу міського пасажирського транспорту в країні. З 2012 року компанія працює у ряді міст і є розробником програмного забезпечення «DozoR».

При встановленні GPS-трекерів DozoR кожен перевізник, а також організатор перевезень – Чернігівська міська рада отримує повний доступ до програмного комплексу DozoR, а мешканці міста – до мобільного додатку DozoR City та його веб-версії http://city.dozor.tech

Програма дає інструменти для достовірної аналітики та оцінки ефективності маршрутизації міського транспорту. Є можливість за будь-який обраний період часу відстежувати переміщення транспорту, будувати звіт по пробігу, мотогодинам, про перевищення швидкості, час зупинок і стоянок, робочий час водія. Система будує автоматичні звіти по невиконанню рейсів і графіків руху, дає можливість порівняти планову та фактичну роботу як кожної одиниці міського транспорту, так і окремих перевізників.

Компанія обіцяє, що зручний і безкоштовний мобільний додаток DozoR City дозволяє кожному городянину в онлайн-режимі через смартфон відстежувати місцезнаходження і фактичний час прибуття кожного транспортного засобу на всіх зупинках міста.

Окрім того, ТОВ «Дозор Україна» взяла на себе інвестиційні зобов'язання для покращення транспортної інфраструктури міста. Так, у Чернігові незабаром з'явиться п'ять «розумних» зупинок, які матимуть наступні функції:

- табло-прогнозування часу фактичного прибуття транспорту на дану зупинку;

- безкоштовний для очікуючих пасажирів доступ до Інтернет через Wi-Fi;

- камеру відеоспостереження;

- USB-порти підзарядки мобільних пристроїв;

- мапу транспортних маршрутів міста;

- сучасний естетичний та ергономічний дизайн.

«Ми дякуємо за довіру представникам Чернігівської міської ради, перевізникам та транспортним експертам, які високо оцінили наш досвід під час засідання конкурсного комітету. Ми також раді розвивати інфраструктуру наших міст-партнерів, що неодмінно високо цінується мешканцями міст», - коментує Директор з розвитку ТОВ «Дозор Україна» Владислав Пучич.

За інформацією ТОВ «Дозор України»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські прокурори ...
Наступна новина: На Вінничині прокуратура на ...

КОМЕНТАРІ