Послугу «Шлюб за добу» планують поширити на райони Тернопільщини

Послугу «Шлюб за добу» планують поширити на райони Тернопільщини

14.03.17 16:08 0 601
У містах обласного значення Тернопільської області та у районних центрах незабаром може з'явитися можливість зареєструвати шлюб протягом 24 годин. Відпрацювати механізм поширення цієї інновації доручив голова ОДА Степан Барна.

«Разом із тим, що послуга є зручною і користується попитом у населення, вона є вигідною і для бюджету. Адже майже 50% коштів залишається в місцевій скарбниці. Тобто маємо можливість унікального поєднання: сучасно, зручно, корисно. Тому, вважаю, що територію надання послуги «Шлюб за добу» треба розширювати», - зазначив Степан Барна.

Особливістю і перевагою послуги є те, що укласти шлюб можна незалежно від місця реєстрації. Першочергово ініціатива була запроваджена як така, що була розрахована на військовослужбовців, які не мають можливості чекати місяць, аби зареєструвати шлюб, але «Шлюб за добу» швидко знайшов прихильників і серед інших цільових аудиторій.

Наразі церемонія «Шлюб за добу» проводиться в Українському домі «Перемога» (м. Тернопіль, бульвар Шевченка, 27. Контактний номер телефон (096) 789-04-36). Послуга надається з 20 лютого 2017 року, нею скористалися уже 15 пар. Вартість від 1 тис 767 грн. 85 коп. - у будні дні, до 2 тис грн. 85 коп. – у вихідні та святкові.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі мінрегіон ...
Наступна новина: Консультирование по ...

КОМЕНТАРІ