Вінниччина відзначила першу річницю Дня українського добровольця (+фото)

Вінниччина відзначила першу річницю Дня українського добровольця (+фото)

15.03.17 13:43 0 534
В конференц-залі обласної державної адміністрації відбулася урочиста зустріч голови облдержадміністрації Валерія Коровія з добровольцями області в рамках відзначення першої річниці Дня українського добровольця, який традиційно буде відзначатися щороку 14 березня.

Нагадаємо, що День українського добровольця відзначається відповідно до постанови Верховної Ради України від 17 січня 2017 року № 1822-VIII «Про встановлення Дня українського добровольця», з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань.

«Я переконаний у тому, що понад усі виклики, які випали на долю нашої української держави протягом останніх років, Україна вистоїть та буде сильною. Головне завдання влади – втримати стабільність у країні й зробити все можливе для того, щоб рухатися вперед», – зауважив голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

«Історія українського народу доводить, що українці заслуговують на незалежну та самобутню державу, і ми всі разом повинні докласти максимум зусиль для цього», – переконаний голова обласної Ради Анатолій Олійник.

З нагоди відзначення на Вінниччині Дня українського добровольця керівництвом області відзначено 33 добровольця почесними грамотами облдержадміністрації та обласної Ради, грошовими винагородами та квітами.

Після проведення урочистої частини зустрічі голова облдержадміністрації Валерій Коровій та голова обласної Ради Анатолій Олійник поспілкувалися з запрошеними щодо вирішення соціально-економічних та інших актуальних питань українських військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції на території тимчасово окупованих Донецької та Луганської областей, а також членів їх родин.

































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ