У Чернігівській міській раді зустрілися з авторами премійованих проектів відкритого архітектурного конкурсу щодо спорудження Меморіалу Захисникам України

У Чернігівській міській раді зустрілися з авторами премійованих проектів відкритого архітектурного конкурсу щодо спорудження Меморіалу Захисникам України

15.03.17 08:08 0 562
В міській раді відбулася робоча зустріч Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка з авторами премійованих проектів відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України, що відбувся 27 лютого.

Зустріч відбулась за участю заступників міського голови Олександра Ломака та Олександра Атрощенка, а також начальника управління архітектури та містобудування міської ради Сергія Калюжного.

Як вже повідомлялося раніше, у конкурсі перемогу здобули три кращі проекти:

1 місце – проект студентки Київського національного університету будівництва та архітектури Анастасії Орищук.

2 місце - проект студентки Київського національного університету будівництва і архітектури Олени Горецької.

3 місце – проект авторського колективу, до складу якого входять скульптори Олександра Рубан і Віктор Липовка та архітектор Андрій Даниленко.

Міський голова подякував учасникам конкурсу за активну участь та висловив задоволення тим, що у конкурсі брали участь представники студентської молоді.

У ході зустрічі її учасники в черговий раз обговорили проекти переможців та внесли пропозиції по проектуванню.

Начальник управління архітектури та містобудування міської ради Сергій Калюжний зазначив, що проведеним конкурсом визначена головна ідея, яка може доповнюватися та удосконалюватися.

За пропозицією міського голови, наступна зустріч з авторами проекту-переможця конкурсу запланована на понеділок, 27 березня. До цього часу має бути зроблена 3D-модель Меморіалу - для кращого ознайомлення з проектом. Також учасники зустрічі підтримали пропозицію Олександра Ломака про те, щоби запросити на цю зустріч членів родин загиблих героїв і врахувати їхні бачення та побажання:

- Якщо якась ідея сподобалася нам, але не сприймається ними, то не варто будувати такий меморіал, - сказав він.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Дбайливе ...
Наступна новина: На Вінничині северинівська ...

КОМЕНТАРІ